Tikkalandok: Tikka a Nő

 2013.03.22. 22:14

Tikka szakasztott olyan, mint lányok. Többedmagával jár pisilni. A "többedmaga" engem jelent. Valahányszor elmegyek a mosdóra, Tikka szalad velem. Két alomtálca is van a házban, egy az előszobában; egy a fürdőben, pont a mosdókagyló alatt, ami a wc mellett van. Ha én megyek, Tikka rohan velem vagy utánam. Komoly képpel és lesunyt fülekkel kapirgál. Szinte látom a kis csajos képén, hogy lehúzza a bugyikáját, elől összefogja, nehogy pisis legyen. Sosem nekem háttal pisilget, hanem arccal felém fordul. Szóval, lehúzza a bugyikáját, elől összefogja és csorgat. Szabályosan csorgat. Szinte hallom a csevegést közben, ahogy a lányok szokták a mosdóban: "Te, ez a Salem, akkora paraszt volt már megint....!" vagy "Te, ez a Salem, egy álom pasi..!" Szóval pisilgetünk, és megy a képzeletbeli csevej. Végzünk, Tikka-nyuszi felhúzza a bugyikáját és szalad utánam, majd megelőz. Hatalmas, selymes bundájával előttem rohan, mint aki azt játssza: aki előbb ér a szobába, az az angyal! Gyermekkorunkban játszottuk ezt a bátyámmal, aki hamarabb végez ezzel vagy azzal, az az angyal. :) Tikka előttem ér a szobába és diadalmasan néz rám vissza.

S legközelebb is alig várja, hogy elinduljak a mosdó felé, mert egy kis csajos csevegés mindig jól jön, és a lányok mindig párban járnak a mosdóra..... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kedveshangu.blog.hu/api/trackback/id/tr45163373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liv2000 2013.03.22. 22:23:46

Az nem lehet hogy a kisasszony attól fél, hogy az ő helyét használod? :D

Kedves Hangú 2013.03.22. 22:29:43

@liv2000:
Szerintem nem :)) Csak szeret velem jönni, mert a csajok ugye..... együtt mennek :)

Kedves Hangú 2013.03.22. 22:47:16

Bár, tudod mit? :)))))) Lehet, hogy tényleg attól fél..! :D Legközelebb kiderítem! :D

liv2000 2013.03.22. 23:58:48

izgatottan várjuk a fejleményeket :)
süti beállítások módosítása