Tikkalandok: Hiányzol, Tikka!

 2013.11.11. 20:13

Remélem nem az utolsó kalandodra indultál el szombat este!

Hiányzol. A szépséges kis bundád, a borostyán szemeid, hogy nem tudsz itt bent meglenni, mert már hajnalban döngeted a szekrényajtót, hogy engedjelek ki. A kis királylányos lényed, hogy utálod, ahogy simogatás közben összekócolom a bundád. A maine coon beszélgetések, amikor mindenhová jössz utánam és csak mondod, csak mondod. Hogy a sok kutya minek, hogy nem olyan szépek, mint Te, és hogy a sok fekete krumpli minek nyomul örökké utánad. Hogy éhes vagy, és elfogyott a tejecske, és azonnal adjak valamit, mert különben éhenhalsz. A kis vékony hangocskád, ahogy kísérsz, és amikor hazajövök Te már a kapuban vársz. Várod, hogy mit rejt a táska, hogy mit hoztam Neked is.

Hiányzol, Tikka. Remélem nem az utolsó kalandra indultál el szombat este. Gyere haza!

DSC02638_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://kedveshangu.blog.hu/api/trackback/id/tr445628132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.lillus 2013.11.12. 07:26:09

Remélem minél előbb előkerül! Mindenképp írj a fejleményekről!

Kedves Hangú 2013.11.12. 07:45:02

@.lillus: Persze! Remélem, hogy előkerül... mostanában nagyon szeret csavarogni, csak napi egyszer jár haza enni, remélem, hogy most is csak csavarog.... nagyon hiányzik és aggódom érte.
süti beállítások módosítása