A mai nap a délelőtti órákban rablás történt a Rózsa utcában. P. Zsuzsanna, (Pest megye) az épp megfőtt cupákos csontokat hűtötte a kutyák számára egy magaslati ponton. Közben gyanútlanul mosta a bejárati ajtót. Felnézett és meglátta Tikkát, (1,5 éves) ahogy a széllécekről kandikál lefelé. Az áldozat felnézve megdöbbenve látta, hogy a bandatag ott nézelődik. Még kérdezte is, hogy hogyan jutott fel oda. Mire hátranézett, P. Csekő (10 hónapos) már el is lopott egy nagy cupákot! Az áldozat megint felnézett, de a bűnös macska már nem volt ott. 


Az eset másik áldozata P. Zsejke (ugyancsak 10 hónapos) aki a cupák rágcsálása közben elkövette a hibát, hogy Ő is felnézett a lefelé kandikáló macskára. Mire felocsúdott, P. Csekő, már el is tűnt a csonttal! Tikka, a kőrözött bűnöző újfent eltűnt.

Az ügyben nyomozás folyik, újabb felvilágosítást nem adhatunk ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://kedveshangu.blog.hu/api/trackback/id/tr835668560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása