A Patakparti Lányok megnyitották fodrász üzletüket! Ebtársak! Gyertek el minél hamarabb, vegyétek igénybe egyre növekvő kínálattal rendelkező üzletünket!

Szolgáltatásaink:

- sár-melír: Fodrászunk: Patakparti Zsejke: fájdalommentes, csak természetes alapanyagokból készült melír fajta! Egészséget, vitalítást fokozó, helyi sárral! Nem csak a szőrzetnek tesz jót, hanem a bőrnek is! Gyorsan elkészül! Amíg kedves vendégeink melírjét csináljuk, itatótálainkból ingyenes vizet kapnak! Igény szerint hűtve is! Igényesebb vendégeinknek csészéből húslevest szolgálunk fel!

- iszap-pakolás: Kozmetikusunk: Patakparti Csekő. Az iszappakolás ma már köztudottan az egyik legegészségesebb dolog! Jót tesz az egész napos házőrzésben elfáradt végtagoknak, felüdülést jelent a gerincnek, ellazítja az izmokat.

- masszázs: Masszőrünk: Erdőháti Koma: a masszás rendkívül fontos, hogy az úgynevezett kutya-menedzser betegséget elkerüljük! Ma Ebtársak, mindenki túlhajszolt, rengeteg a munka, sok a betörés, ez megviseli idegeinket is. Vége az idegességnek, gyűrött homloknak! Erdőháti Koma e legjobb masszőr, kit sok nehézség árán sikerült megszereznünk magunknak! Speciális gerincmasszázsának köszönhetően, melynek során végig ugrándozik a gerincen, és ráül a fejre, megszabadulhatunk a sok stressztől, mely belopakodott immár a Mi életünkbe is!

ÁRLISTA


Sár-melír: kis testűeknek ............... 10 dkg oldalas

               nagy testűeknek ............ 10 dkg oldalas+1 cupák

Teljes festés: kis testűeknek ........... 50 dkg oldalas

               nagy testűeknek ............. 50 dkg oldalas+1 cupák

Iszap-pakolás: kis testűeknek ......... 30 dkg csirkemell              

               nagy testűeknek ..............30 dkg csirkemell+1 cupák

Masszázs: kis testűeknek ........... .. 1 db nyúlcomb

                nagy testűeknek ............. 2 db nyúlcomb

Első tíz vendégünk, 5 dkg kedvezményt kap! Ha egyszerre több szolgáltatás is igénybe veszel, 10 dkg a kedvezmény, ha az összeset, 15 dkg!! Majd meglátjátok Ti is, hogy Gazdátok mennyire boldog lesz, ha így mentek haza! Kisimulva, őszi melírrel!

Gyertek csak gyertek! Megnyitottunk!! Bejelentkezni: a kedveshangu.blog.hu-n lehet!

Nyitvatartás: H-V, 0-24 (kivéve masszázs, mert Erdőháti Úr 20-08 -ig csendes pihenőjét tölti.

DSC03682.JPGElégedett vendég, elégedett Gazdi!

A bejegyzés trackback címe:

https://kedveshangu.blog.hu/api/trackback/id/tr465599955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása